[]
    

Tack för din ansökan!

Nominera en talang

Varje vår, från höst till vår, kan du nominera talanger till Kristian Gidlunds Utmärkelse för Unga Skribenter.

Nominera nu

Nomineringen är öppen och löper till och med den sista april 2014. I ett första steg skickas en bekräftelse till den nominerade, med vidare instruktioner.

Vem kan få utmärkelsen

Utmärkelsen kan gå till vem som helst, som på ett kreativt, ärligt och kärleksfullt sätt arbetar med det skrivna ordet. Den unga skribenten ska vara under 35 och bosatt i Sverige.

Nominera

Nomineringen öppnar den 1 november 2013 och löper till och med den sista april 2014 (???). En bekräftelse skickas till dig som nominerat/anmält dig. Under nomineringsperioden kommer texter från deltagare kontinuerligt att publiceras.

Utmärkelsen kan tilldelas vem som helst, som på ett kreativt, ärligt och kärleksfullt sätt arbetar med det skrivna ordet. Den nominerade eller sökande ska vara under 35 och bosatt i Sverige. “Vinnaren” meddelas under sen vår/tidig sommar.

Fyll i formuläret för att nominera någon

Ansökan & nominering

Varje år, från höst till vår, kan du själv ansöka om,
eller nominera någon annan till Kristian Gidlunds Utmärkelse för Unga Skribenter.

2013 öppnar nomineringen den 1 november och löper till och med den sista april 2014 (???). En bekräftelse skickas till dig som nominerat/anmält dig. Under nomineringsperioden kommer texter från deltagare kontinuerligt att publiceras.